טראפלס דלעת

טובלים את כדורי הטראפלס בתערובת השוקולד המומס והקוקוס ומכניסים למקרר או להקפאה עד קבלת ההתמצקות הרצויה
מתכון של רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר. הדלעת עשירה בנוגדי חמצון וויטמינים ואפשר לעשות ממנה מנות יצירתיות וטעימות

חומרים

לטראפלס

1/3 כוס דלעת מבושלת

100 גרם חמאת אגוזים

30 גרם קמח קוקוס

36 גרם סירופ מייפל

3 גרם קינמון טחון

לציפוי

100 גרם שוקולד מריר

2 כפיות שמן קוקוס

אופן ההכנה

בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה אחידה.

יוצרים עיגולים בגודל הרצוי.

מכניסים למקפיא ל-15 דקות.

הכנת הציפוי

ממיסים בקלחת (בן מארי) שוקולד מריר.

מערבבים פנימה את שמן הקוקוס.

טובלים את כדורי הטראפלס בתערובת השוקולד המומס והקוקוס.

מכניסים למקרר או להקפאה עד קבלת ההתמצקות הרצויה. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר