חומרים
לטראפלס
1/3 כוס דלעת מבושלת
100 גרם חמאת אגוזים
30 גרם קמח קוקוס
36 גרם סירופ מייפל
3 גרם קינמון טחון
לציפוי
100 גרם שוקולד מריר
2 כפיות שמן קוקוס
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה אחידה.
יוצרים עיגולים בגודל הרצוי.
מכניסים למקפיא ל-15 דקות.
הכנת הציפוי
ממיסים בקלחת (בן מארי) שוקולד מריר.
מערבבים פנימה את שמן הקוקוס.
טובלים את כדורי הטראפלס בתערובת השוקולד המומס והקוקוס.
מכניסים למקרר או להקפאה עד קבלת ההתמצקות הרצויה.