סלט טבולה עם קוסקוס

מסדרים את הסלט בקערת הגשה. זולפים מעל רוטב טחינה, מיץ לימון ושמן זית. צילום נמרוד סונדרס
מותג מאסטר שף מציע מתכון פשוט להכנה שמתאים לחגיגת ט"ו בשבט אבל טוב לאורך השנה כולה. לסלט טבולה קוסקוס זה מצרפים ירק ומיקסלט חמוציות שיוסיף צבע וטעם

מצרכים

1 חבילה קוסקוס כמו של מאסטר שף

2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, כוסברה)

1 חבילה מיקסלט חמוציות מאסטר שף

½ כוס טחינה גולמית

¾ כוס מים קרים

2 שיני שום כתושות

2 כפות מיץ  לימון

מלח לפי הטעם

להגשה

1-2 כפות מיץ לימון (לפי הטעם)

1-2 כפות שמן זית (לפי הטעם)

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מבשלים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה ומצננים לגמרי.

בקערה עמוקה מערבבים קוסקוס מצונן, עשבי תיבול ותערובת מיקסלט חמוציות.

הכנת הטחינה

מערבבים היטב טחינה גולמית, מים קרים, שום כתוש, מיץ לימון ומלח.

מתבלים לפי הטעם

הכנת הסלט להגשה

מסדרים את הסלט בקערת הגשה.

זולפים מעל רוטב טחינה, מיץ לימון ושמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר