רכיבים
1 חבילת טופו
100 גרם דוחן
1/3 אבוקדו
2 יחידות צנון
10 עגבניות שרי
1/3 בצל אדום
2 כפות תירס משומר
1 צרור גרעיני דלעת
קומץ נבטים ירוקים
גזר מגורד
סלק מבושל מגורד
1 כף שמן זית כתית
1 קורט מיץ לימון
מלח ופלפל
צרור פטרוזיליה
1 כפית סירופ מייפל
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות ומתבלים בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל.
את הקוביות צורבים על המנגל עד הזהבה.
מסדרים צלחת עם הנבטים הירוקים בתחתית.
מניחים מעל את הקוביות טופו ומברישים אותן עם סירופ מייפל.
חותכים את שאר הירקות לחתיכות קטנות ומוסיפים מעל לטופו.
מתבלים בשמן זית, לימון ומלח לפי הטעם ומגישים.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה