פסטה קולרבי של השף אסף גרניט

הוסיפו את התרד והקפיצו עד שנופל אבל לא הופך לעיסה. הוסיפו צ'ילי חתוך לטבעות, חמאה, סוכר ומיץ מהלימון. צילום נועם פרסמן
שף אסף גרניט – היועץ המקצועי והפרזנטור של רשת נעמן מציע מתכון היוצר פסטה מקולרבי עם ירקות ירוקים וטאץ' של צ'ילי אדום. מנה יפה צבעונית ובריאה

רכיבים ל-2 מנות

 2 יחידות קולרבי גדול

 1 כף שמן זית

1 שן שום פרוסה

5 יחידות כרוב ניצנים חלוטים (מבושלים במי מלח)

40 גרם חמאה

1/4 כוס ציר ירקות

1/4 פלפל צ'ילי אדום פרוס

1 לימון

1 ליים (רק גרידה)

חופן תרד בר (אם גדול יש לקטום ולחתוך ידנית)

1 כפית סוכר שטוחה

מלח ופלפל לפי הטעם

שף אסף גרניט. צילום תמי בר שי

אופן ההכנה

קלפו את הקולרבי וחיתכו לרצועות לרוחבו כדי ליצור צורה דמוית פסטה פפרדלה.

הניחו במי קרח.

בינתיים במחבת חממו את השמן והוסיפו את השום הפרוס.

הכניסו את כרוב הניצנים וטגנו קלות עד חריכה.

הוסיפו את התרד והקפיצו עד שנופל אבל לא הופך לעיסה.

הוסיפו צ'ילי חתוך לטבעות, חמאה, סוכר ומיץ מהלימון.

הוסיפו ציר ירקות ואת הקולרבי.

גרדו ליים מלמעלה והוסיפו מלח ופלפל.

טעמו והוסיפו מלח ופלפל במידת הצורך.

מומלץ להגיש עם גבינת פקורינו מגורדת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר