מצרכים
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 ביצה
1 בצל לבן מגורד
3 כפות פירורי לחם מקמח מלא או שבבי שיבולת שועל
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
צילום דניאל לילה
אופן ההכנה
מערבבים את הבקר הטחון והבצל.
מוסיפים פירורי לחם או שבבי שיבולת שועל.
מוסיפים תבלינים וביצה.
מערבבים היטב לקבלת מסה אחידה.
במחבת עמוקה ורחבה מכינים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרטיבים את הידיים במים ויוצקים כדורי קציצות אל תוך הרוטב.
מבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות במחבת מכוסה, עד שהקציצות מוכנות.