קציצות בקר ברוטב עגבניות

מבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות במחבת מכוסה עד שהקציצות מוכנות. צילום דניאל לילה
מתכון של חברת ההסעדה מבושלת המסעידה מדי יום כ-30,000 ילדי צהרונים וגנים, מתוך ספר מתכוני ילדים דיגיטלי ובו 22 מתכונים מגוונים המשלבים חלבונים, פחמימות, ירקות מבושלים וסלטים. את התהליך הקולינרי והתזונתי ליוו מנהלת תחום הבריאות הדס יריב והמנהל הקולינרי שי קרידי

מצרכים

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 ביצה

1 בצל לבן מגורד

3 כפות פירורי לחם מקמח מלא או שבבי שיבולת שועל

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 צילום דניאל לילה

צילום דניאל לילה

אופן ההכנה

מערבבים את הבקר הטחון והבצל.

מוסיפים פירורי לחם או שבבי שיבולת שועל.

מוסיפים תבלינים וביצה.

מערבבים היטב לקבלת מסה אחידה.

במחבת עמוקה ורחבה מכינים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.

מרטיבים את הידיים במים ויוצקים כדורי קציצות אל תוך הרוטב.

מבשלים על אש קטנה במשך  10 דקות במחבת מכוסה, עד שהקציצות מוכנות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר