מצרכים ל-12 פרוסות
1 כוס קמח תופח
1 כוס פירות יבשים קצוצים מסוגים שונים
2 כפות שמן
2 ביצים
1 כפית קינמון
1 בבנה מעוכה
1/2 כוס רסק תפוחים
1/2 כוס שקדים טחונים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים היטב את הפירות היבשים עם הקמח, כך שיצפה את חתיכות הפירות מכל הכיוונים.
בקערה מערבבים את שאר המרכיבים.
מוסיפים את הקמח והפירות היבשים ומערבבים רק עד איחוד.
מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.
אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים.