סלט קליל, פשוט להכנה ומענג בטעמו. שילוב הטעמים השונים של האגסים, החסה והרוטב, מייצר תוספת נפלאה בצד נתח בשר מובחר.
חומרים:
1 חסה פרוסה לרצועות
2 אגסים חתוכים לקוביות
לרוטב:
½ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ בלזמי
מעט חומץ רגיל
2 כפיות דבש
2 כפיות חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. ערבוב קל נוסף ומגישים.
יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717