סירות קישואים עם בשר בקר טחון

ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר. מוסיפים את הפרמזן או תחליף גבינה. מבשלים 20 דקות
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Grundig מציעים מתכון למנה טעימה במהלך הפסח בהכנה מהירה שלא תגזול זמן רב ותמנע בזבוז מזון מיותר על-ידי שימוש בכל חלקי חומרי הגלם בהם משתמשים

מצרכים

4 קישואים בינוניים

300  גרם בשר בקר טחון

1 כף שמן זית

½ כוס בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

1 כוס רסק עגבניות

¼ כפית מלח + ¼  כפית פלפל

1 כוס פרמזן מגוררת (לשילוב עם בשר. לשומרי כשרות ניתן להחליף בפרווה)

 אופן ההכנה

פורסים את הקישואים.

מוציאים את החלק הפנימי בעזרת כף מניחים בצד.

מניחים על מגש ומתבלים במלח, פלפל שחור וזילוף שמן זית.

מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני.

מטגנים את הבצלים עד שהופכים שקופים.

מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.

מוסיפים פנימה את הבשר הטחון.

מבשלים עוד 5 חמש דקות להשחמה קלה.

מוסיפים לסירות הקישואים מחית רסק עגבניות.

מתבלים את הקישואים במלח ופלפל שחור.

מבשלים 10 דקות.

ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר.

מוסיפים את הפרמזן או תחליף גבינה.

מבשלים 20 דקות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר