סלט וייטנאמי

מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת חלקה ומוזגים על הסלט
מתכון של שף ירון שנבל ממסעדת TAYA בקדימה

מצרכים

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1/4 כרוב אדום חתוך לרצועות דקות

1מלפפון חתוך לרצועות דקות

10 עלי כוסברה

2גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

2 כפות בוטנים טחונים

לרוטב

3 כפות חומץ אורז

1 כף רוטב סויה

1 כף סוכר

קורט מלח

1 כפית שמן סויה

שמן צ'ילי לפי הטעם

אופן ההכנה

מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת חלקה.

מוזגים את הרוטב על הסלט.

לאתר המסעדה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר