חומרים:
1/2 קילו פטריות יער
1/2 קילו פטריות שמפיניון
1/2 קילו פטריות שיטקה
1 פחית חלב קוקוס
2 כפיות סויה
1 כף סוכר
כפית ג'ינג'ר כתוש
100 גר' קשיו
50 גר' בוטנים
2 כפות שומשום קלוי
ראש עלי חסה
חבילה בצל ירוק
אופן ההכנה:
לחתוך את הפטריות לרצועות עבות להקפיץ בווק עם חלב קוקוס, ג'ינג'ר וסויה, סוכר, בצל ירוק.
להניח על מצע של עלי חסה לפזר קשיו ובוטנים ושומשום קלוי.
להגיש עם ערימת נבטים טריים למעלה.
מסעדת טריאקי, דרך אם המושבות 94, קרית אריה, פתח תקווה, טל. 03-9236550