סלט פסטה פסטו עם אדממה ועוף צלוי

beko – מותג מכשירי החשמל לבית, מציע מתכון לסלט שיעשיר כל ארוחה או יכול להוות ארוחה בפני עצמו

מצרכים

½ חבילת פסטה מסוג פרפלה

200 גר' עוף צלוי

100 גר' אדממה

2 אבוקדו

200 גר' פסטו

פלפל

פטרוזיליה

מלח

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה לרמת אל-דנטה.

מסננים ושוטפים במים קרים

מרתיחים את האדממה ל- 2-3 דקות.

שוטפים במים קרים ומוציאים את הפולים.

מערבבים את הפסטו והאבוקדו בקערה.

מועכים קלות ומתבלים.

מערבבים יחד את הפסטה והפטרוזיליה.

מפזרים מעל את פולי האדממה והעוף הצלוי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר