מצרכים ל-2-3 מנות
1 אבוקדו מוכן לאכילה כמו של חקלאי גרנות
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 בצל סגול קטן
1/2 כוס קרוטונים
5-6 חצאי אגוזי מלך
1/2 לימון סחוט
1/4 כפית תבלין סומאק
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה
חותכים 2 עגבניות 2 מלפפונים ובצל סגול קטן ושמים בקערה.
מסירים את קליפת האבוקדו, חוצים לשניים ומגלענים.
חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט.
מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך.
מתבלים במלח, לימון, סומאק ושמן זית ומגישים טרי.