סלט ירושלמי עם אבוקדו אגוזים וסומאק

חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט. מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך. מתבלים ומגישים טרי. צילום הדס ניצן
חקלאי גרנות – חברת שיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון ובתוכם אבוקדו, מציעה מתכון קל להכנה טעים ומרענן, המתאים כארוחת ביניים או כחלק מארוחת ערב

מצרכים ל-2-3 מנות

1 אבוקדו מוכן לאכילה כמו של חקלאי גרנות

2 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל סגול קטן

1/2 כוס קרוטונים

5-6 חצאי אגוזי מלך

1/2 לימון סחוט

1/4 כפית תבלין סומאק

1 כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה

חותכים 2 עגבניות 2 מלפפונים ובצל סגול קטן ושמים בקערה.

מסירים את קליפת האבוקדו, חוצים לשניים ומגלענים.

חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט.

מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך.

מתבלים במלח, לימון, סומאק ושמן זית ומגישים טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר