סלט שומר-תפוח

מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים את הסלט עם הרוטב. צילום גרונדיג
מותג מכשירי החשמל גרונדיג – GRUNDIG מציע מתכון קיצי מרענן – סלט שומר-תפוח שמשלב טעמים – מתוק, מלוח, חרפרף, וממש מתאים בקיץ החם

 מצרכים

½ שומר

צרור ירקות העונה (אורוגולה, בזיליקום, לולו רוסו, עלה שומר וכו')

½ בצל אדום פרוס

2 תפוחים אדומים

גרם ענבים אדומים 50

1 כף שמן זית

½ כוס מיץ לימון

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה

שוטפים ומייבשים את הירוקים.

חותכים את השומר לפרוסות ואת הענבים לחצאים.

פורסים חצי דק של בצל אדום.

חותכים את התפוחים לשניים.

פורסים חצאי תפוחים דקים בחצי עיגול.

מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

מערבבים את הסלט עם הרוטב.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר