רכיבים
80 גרם מקרוני כוסמת (או פסטה אחרת ללא גלוטן)
2 מלפפונים
2 גזרים
2 עגבניות
3 צנונים
½ זוקיני
½ פלפל אדום וצהוב
בצל ירוק
גרגיר נחלים או נבטים אחרים
20 מ"ל שמן
½ לימון
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה מים עם מלח ומבשלים פסטה.
מסננים ומצננים במים קרים.
שוטפים וחותכים את כל הירקות.
מסירים את זרעי העגבניות ושומרים אותם בצד.
מוסיפים ירקות לפסטה.
הכנת הרוטב
מרסקים את זרעי העגבניות במסננת לקבלת המיץ.
מערבבים את מיץ העגבניות עם שמן, פלפל ומיץ מחצי לימון.
מקציפים ויוצקים על סלט הפסטה.
ניתן לפזר מלמעלה מעט עירית קצוצה.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה